Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock Tricky Shark - stock.adobe.com

Han fik afslag på asyl i 2017: Kører pizzaer ud på Midtsjælland

Straksudvisning og indrejseforbud til 23-årigt pizzabud

Mandag aften traf politiet et 23-årigt udenlandsk pizzabud i Tune ved Greve. Han var på vej ud til en kunde for at aflevere bestilte madvarer fra et pizzeria, men noget var helt galt.

Ved nærmere undersøgelse af mandens identitet og personlige forhold viste det sig nemlig, at han var fra Irak og ikke Iran, som han ellers hævdede. Han var samtidig eftersøgt af Udlændinge Center Nordsjælland.

Efter han fik afslag på asyl tilbage i 2017, forsvandt han nemlig pludselig fra Danmark - men nu er han altså tilbage med identitetsdokument fra et andet EU-land med nogle få ændringer i sit navn og et andet fødselsår. Hans fingeraftryk var dog de samme, hvilket var med til at få den rette identitet fastlagt, oplyser politiet.

I går torsdag blev den 23-årige fremstillet i Retten i Roskilde, hvor han blev udvist og fik et indrejseforbud i Danmark for de næste to år.

Dommeren besluttede at fængsle ham indtil den 19. december, og Udlændinge Center Nordsjælland vil nu overtage sagen og sørge for, at manden bliver udsendt til Italien, hvorhan har opholdstilladelse.

jn

Publiceret 06 December 2019 12:04