Hvem er denne indbrudstyv? Foto: Politiet

Hvem er denne indbrudstyv? Foto: Politiet

Historisk dansk kro plyndret

Politiet beder om offentlighedens hjælp til at identificere indbrudstyve

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere to mænd, som er mistænkt for at have begået indbrud mod den historiske Kongens Bro Kro på Gl. Kongevej i Ans ved Silkeborg den 13. september 2019.

Kongens Bro Kro har været kongelig priviligeret siden 1663.

Ved 05.30-tiden den 13. september 2019 brød to maskerede mænd ind på Kongens Bro Kro i Ans ved Silkeborg og stjal inventar til en samlet værdi på ca. 65.000 kroner.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra kroen i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte.

De to indbrudtyve beskrives af politiet på denne måde:

A: Mand, 18-25 år, ca. 180-185 cm. høj og almindelig af bygning. Han var iklædt hvid hættetrøje med reflekser under armene og hvide stropper foran, grå bukser med et sort bælte, et spraglet klæde om munden, grå/hvide sko af mærket NIKE med hvid sål. Han var iført arbejdshandsker. Han medbragte en sort skruetrækker med rød farve og en kniv.

B: Mand, 25-30 år, ca. 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han har spids næse med lang næseryg, sort langt fuldskæg. Han var iklædt grå/blå jakke med hætte og hvide stropper og skrift på venstre ærme, grå bukser og grå arbejdshandsker.

Der er sikret billeder af gerningsmand B fra videoovervågningen på stedet. Billedet kan ses ved denne artikel.

Borgere, der har oplysninger om personernes identitet eller opholdssted, bedes kontakte politi på tlf. 114.

Publiceret 06 December 2019 09:52