Arkivfoto

Arkivfoto

Hæsblæsende biljagt med op mod 200 km/t:

Spritbilist var tæt på at ramme cyklist, men jagten endte brat

53-årig mand anholdt efter vanvidskørsel

Nordsjællands Politi havde natten til lørdag held til at få en vanvittig spritbilist standset efter en længere biljagt. Eller faktisk var det et træ, der til sidst endte med at få bugt med den 53-årige mand.

Det skriver EB.dk.

Biljagten startede kort efter klokken 01, hvor politiet forsøgte at få en Audi bragt til standsning i Helsingør. I stedet for at standse valgte føreren dog at banke speederen i bund.

Turen gik fra Helsingør mod Hillerød, men manden drejede af mod Hornbæk og kørte tilbage mod Helsingør, før jagten fik en brat afslutning.

Kort efter klokken 1 natten til lørdag var Nordsjællands Politi involveret i en hæsblæsende biljagt, som også havde en dramatisk afslutning, da flugtbilisten bragede ind i et træ.

Politiet oplyser til TV2/Lorry, at patruljen vurderer, at bilisten på et tidspunkt kørte op mod 200 km/t. Gennem en smal gade med en fartbegrænsning på 40 km/t nåede han også op omkring 100 km/t.

"Man kører i hvert fald markant hurtigere, end det er tilladt. Han var i den forbindelse også ved at påkøre en cyklist, men der er ikke nogen, der er kommet noget til," fortæller vagtchef Jakob Tofte til EB.dk.

Den 53-årige viste sig at være alkoholpåvirket og endte med sigtelser for spritkørsel, at forvolde fare for andre og brud på flere færdselsregler.

dp

Publiceret 07 December 2019 08:39