Arkivfoto

Arkivfoto

Aggressiv mand terroriserer hel by: Borgere tør ikke gå udenfor en dør

En mand har igennem længere tid skabt frygt i landsbyen Bonnet, sydvest for Lemvig. De utrygge borgere savner hjælp fra myndighederne

Utrygheden er stor blandt borgerne i den lille by Bonnet i Vestjylland. Igennem længere tid har en aggressiv borger nemlig terroriseret de øvrige indbyggere på forskellig vis, skriver TV Midtvest.

Onsdag var den gal igen, da manden væltede en kvinde af sin cykel og tildelte hende et knytnæveslag på skulderen samtidig med, at han aggressivt fremsagde trusler mod kvinden.

Kvinden nåede at filme lidt af optrinnet, og på filmen kan man blandt andet høre manden råbe:

"Jeres lorteforening skylder 25.000 kroner, og det har du bare at betale. Har du fattet det?" Se videoen i artiklen her.

Ifølge TV Midtvest er mange af beboerne nu så utrygge, at de ikke tør bevæge sig rundt i gaderne.

Borger i Bonnet, Allan Berg, fortæller til mediet, at onsdagens overfald er det tredje på to uger. Han og de andre i byen savner hjælp fra myndighederne til at få løst problemet, og er derfor gået alternativt til værks.

88 kilometer sydpå fra Bonnet ligger byen Troldhede. Her har man samme chikaneproblemer med en borger.

Byerne har derfor taget initiativ til at mødes og udveksle erfaringer med hinanden. Håbet er, at man samlet kan få råbt politikerne op.

"Vi vil rigtig gerne have myndighederne i tale. De må hellere end gerne kommer herud og se med egne øjne, hvad det er for problemer, vi har," siger Allan Berg til TV Midtvest.

jn

Publiceret 08 December 2019 13:15