Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock connel_design - stock.adobe.com

Ung kvinde terroriseret af mand: "Er blevet forfulgt og chikaneret på alle tænkelige måder"

En 23-årig mand fra Brabrand er blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel for gentagne gange at have overtrådt det tilhold, han har mod en 23-årig kvinde, som han tidligere har gået i klasse med.

En 23-årig mand har gennem længere tid stalket sin 23-årige kvindelige eks-klassekammerat på det groveste. Men nu skal manden i fængsel, oplyser Østjyllands Politi.

Den 23-årige er ved Retten i Aarhus blevet dømt for i mange tilfælde i løbet af i år at have ringet til kvinden, skrevet til hende via sms’er og sociale medier og opsøgt hende på gaden og andre steder, selvom han havde et tilhold. Han blev desuden kendt skyldig i at have truet kvinden på livet via flere beskeder på Messenger.

Han blev anholdt i begyndelsen af juli og har siden siddet varetægtsfængslet i sagen.

Tilbage i 2017 blev manden også dømt for at overtræde tilholdet mod kvinden, men han fortsatte altså senere med at kontakte hende, oplyser politiet.

"Den 23-årige kvinde er blevet forfulgt og chikaneret på alle tænkelige måder, både personligt og via beskeder og telefonopkald. Derfor er jeg tilfreds med, at retten med dommen har vist, at det kan få en alvorlig konsekvens på den måde at stalke en anden person," siger anklager i sagen, Jakob Beyer, som er tilfreds med dommen.

Den 23-årige tog sig betænkningstid i forhold til at anke.

jn

Publiceret 10 December 2019 12:24