Arkivfoto.

Arkivfoto.

Grænseoverskridende sex: Politimand skal i fængsel

14 dages fængsel for at lure på kvinde med spionkamera

En pensioneret, jysk politimand er blevet idømt 14 dages betinget fængsel for i smug og uden samtykke at have fotograferet sin hemmelige elsker, en midaldrende kvinde, i hendes seng, skriver Ekstra Bladet.

Overvågningen med et lille spionkamera foregik i soveværelset i et sommerhus ved den jyske vestkyst. Hun havde lejet det af den nu dømte mand og hans faste kæreste.

To billeder blev ved en ransagning fundet oplagret på hans iPhone, men han blev også fundet skyldig i potentielt at have live-overvåget kvinden.

Den ulovlige overvågning foregik ved hjælp af et mini-kamera skjult i en usb-oplader med 'night vision' og trådløs forbindelse.

Den nu dømte, 60-årige mand var i aktiv tjeneste som politimand, da han belurede sin kvindelige elsker og krænkede hendes blufærdighed tilbage i 2017.

Den nu dømte ekspolitimand og den kvindelige lejer i 2017 havde igennem halvandet år et seksuelt forhold bag hans kærestes ryg. De udvekslede frække messenger-beskeder, og hun sendte nøgenbilleder af sig selv.

I retten blev der under bevisførelsen fremlagt billeder af hendes nøgne overkrop og underliv.

Eks-politimandens forsvarer, Jakob Buch-Jepsen, argumenterede i sin procedure for, at den forurettede kvindes og hans forhold var præget af grænseoverskridende sex, og at der i det lå et stiltiende samtykke til spion-fotografering. Det afviste dommerne, skriver Ekstra Blsdet.

Publiceret 12 December 2019 09:34