Arkivfoto.

Arkivfoto.

Hestepigen Iben fundet mystisk død: Blev hun myrdet?

Efterforskning omkring dødsfald i Give udvides

På trods af en obduktion af den dødfundne 38-årig kvinde i Give i mandags, den 9. december, har retsmedicinerne ikke kunne fastslå dødsmåden - og derfor fortsætter Sydøstjyllands Politi efterforskningen for fuld styrke.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad er den døde kvinde den 38-årige Iben Salling Syrik, som er opvokset i Thyregod.

Sydøstjyllands Politi har siden fundet af den 38 årige kvinde efterforsket omstændighederne omkring dødsfaldet med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag. Derfor var Sydøstjyllands Politi allerede på dagen i gang med efterforskning bl.a. på findestedet med teknikere, efterforskere, hundeførere og retsmediciner. Der er også i dagene efter foretaget en lang række efterforskningsskridt i sagen - herunder har en person været anholdt, men er siden løsladt.

Efterforskningen er siden fortsat med yderligere sporsikring, afhøringer m.v. for at opklare dødsmåden og sikre, at ingen spor går tabt. Nogle spor går hurtigt tabt og ikke kan genskabes, hvis det måtte vise sig, at der er tale om en straffesag.

Det betyder, at flere borgere i og omkring Give og måske andre steder også fremover kan blive kontaktet i anledning af efterforskningen, og Sydøstjyllands Politi finder det derfor hensigtsmæssigt på forhånd at orientere om status i sagen.

Den 38-årige Iben Salling Syrik, som er opvokset i Thyregod, opdrættede blandt andet heste, underviste i ridning og boede op til sin død i sine forældres sommerhus i Vesterlund, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Publiceret 13 December 2019 09:37