Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

To børn indlagt på traumecenter: Sad og så tv i stuen, da bil bragede gennem væggen

En hyggelig aften foran fjernsynet ændrede sig pludseligt dramatisk fredag aften for en lille familie på Bramdrupvej i Gravens mellem Vejle og Kolding.

Mens en 38-årig mor og hendes to børn - en 10-årig pige og en 3-årig dreng - sad og så fjernsyn i stuen, bragede en bil pludselig ved 20-tiden gennem murværket og direkte ind i stuen, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Begge børn blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalets traumecenter, hvorfra det ved 22-tiden blev meddelt, at de havde det godt omstændighederne taget i betragtning.

Sydøstjyllands Politi oplyser dog lørdag formiddag, at det ene barn blev lettere kvæstet af at få murbrokker i hovedet. Barnet har blandt andet fået ødelagt nogle tænder.

Den 38-årige kvinden er ifølge politiet kommet lette til skade, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Det var en 38-årig mand, som af uforklarlige årsager kørte galt og ind i huset. Han valgte at tage benene på nakken og flygte efter uheldet, men han blev hurtigt fundet af politiet i området og anholdt. Han er sigtet for spritkørsel, oplyser politiet.

En mandlig medpassager i bilen blev også anholdt.

Den dramatiske ulykke har medført, at huset på Bramdrupvej er i fare for at styrte sammen. Derfor er det lokale brandvæsen, TrekantBrand, fortsat til stede ved huset, og familien kan heller ikke vende tilbage foreløbigt.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk.

jn

Publiceret 14 December 2019 07:58