Politi til stede på bosted på Amager.

Politi til stede på bosted på Amager. Foto: Steven Knap / Byrd

Mand tævet ihjel: Kvindelig bekendt sigtet for dødsvold

44-årig kvinde nægter sig skyldig og nægter at udtale sig om dødsvold mod 46-årig mand. De boede på samme bosted

En 44-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i sagen om dødsvold mod en 46-årig mand på et bosted for socialt udsatte på Amager.

De kendte hinanden og boede begge på bostedet, hvor manden blev fundet død i sin bolig juleaftensdag lidt over middagstid.

Det var kvinden, der anmeldte dødsfaldet, og hun var på gerningssstedet, da politiet kom frem. Her blev hun anholdt, men var ikke i stand til at blive afhørt.

Det lykkedes heller ikke at afhøre kvinden, da hun i formiddags blev fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten ved Københavns Byret.

"Hun nægter sig skyldig. Men hun har ikke ønsket sig at udtale sig i dag. Hun er i ubalance," sagde kvindens forsvarer Knud Meden udenfor Dommervagten til bt.dk.

Forsvareren siger til bt.dk, at hans klient er mistænkt for at have udøvet vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter, idet hun med en stum genstand tildelte offeret slag på kroppen og i hovedet, hvorefter han fik kraniebrud og afgik ved døden.

Ifølge Ekstra Bladet er den 44-årige kvinde tidligere dømt for vold. Hun er blevet varetægtsfængslet i foreløbig 19 dage.

jr

Publiceret 25 December 2019 14:43