Privatfoto

Privatfoto

Plyndret igen, igen: Tyve har stjålet fyrværkeri for op mod 75.000 kroner

Af
Jacob Nielsen

"Belastende og møgirriterende".

Sådan beskriver Maki Sebastian Hadziantoniou og Michael Sørensen situationen, efter deres fyrværkeri-salgssted på Skanderborgvej i Hadsten igen, igen har været udsat for tyveri natten til lørdag.

Ukendte gerningsmænd har i tidsrummet mellem klokken 00.30 og 06.30 skåret låsen til en container op, formentlig med en rundsav, og taget store mængder blandet fyrværkeri, som de har læsset på biler og efterfølgende er kørt afsted med.

De to fyrværkeri-sælgere anslår, at der er forsvundet fyrværkeri til en samlet værdi af 70-75.000 kroner i udsalgspris.

Det er nogenlunde det samme beløb, de fik stjålet for fra samme salgssted 2. juledag. Her blev en mindre del af det stjålne fyrværkeri dog efterfølgende fundet på en efterladt trailer på rastepladsen Pedersminde lige syd for Tilst.

Det er fjerde gang i år, at Maki Sebastian Hadziantoniou og Michael Sørensen oplever tyveri og tyveriforsøg fra deres salgssteder. Samtidig har deres kollegaer i byen også fået stjålet deres varelager.

Politiet har lørdag morgen været forbi og optage rapport og hører naturligvis gerne fra folk, som kan have set eller hørt noget i forbindelse med de mange tyverier. Kontakt Østjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Publiceret 28 December 2019 12:23