Arkivfoto: Pressefoto.dk Ritzau/Scanpix.

Arkivfoto: Pressefoto.dk Ritzau/Scanpix.

Livsfarlige fyrværkeri-angreb mod pige og legeplads

Der har flere steder i Nordsjælland været episoder, hvor unge har skudt fyrværkeri mod boliger og forbipasserende, oplyser Nordsjællands Politi.

I Kgs. Lyngby skød en gruppe unge mellem 13 og 16 år søndag eftermiddag klokken 16.58 romerlys direkte mod altanerne på en ejendom på Nørregaardsvej. Og på Ulrikkenborg Plads, også i Kgs. Lyngby, blev der klokken 21.06 skudt fyrværkeri fra en lille hvid personbil mod en 14-årig pige, der kom gående ad pladsen.

Klokken 21.16 blev der fra to biler, der kørte rundt ved Kokkedal Station skudt fyrværkeri af mod personer, der stod på perronen. En patrulje kørte rundt i Kokkedal-området, men det lykkedes ikke at finde gerningsmændene.

I Frederikssund skød en gruppe på fem unge klokken 21.28 fyrværkeri af mod en legeplads og mod vinduerne i en etageejendom. Fire af de unge har - ifølge politiet - disse signalementer: A: Udenlandsk af udseende, kraftigt bygget, sorte briller, iført træningsjakke orange på mave og sort samt sorte bukser og hvide kondisko. B. Mand, ca. 15-20 år, alm. af bygning, iført røde træningsbukser med hvide striber, beige trøje. C.: Iført mørke bukser, D: Iført mørke bukser, sort skæg, hættetrøje, gik med en brun papkasse.

Heldigvis er ingen personer er kommet til skade i forbindelse med hændelserne, der kun kan betegnes som værende helt uacceptabel opførsel, vurderer Nordsjællands Politi.

Publiceret 30 December 2019 10:58