Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Voldsom besked til Løkke: "Må kugleregnen og voldtægterne følge dig og dine"

Nye Borgerliges partiformand, Pernille Vermund, har tidligere sagt, at hun godt kan lide, når politikere siger tingene lige ud.

Den udmelding har bestyrelsesmedlem for partiets lokalafdeling i Vejle, Mads Funder, nok taget en lille smule for bogstaveligt.

Kort efter midnat nytårsnat sendte han en grov og truende besked afsted til forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen, som kort forinden havde lagt en nytårstale på facebook. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

I Mads Funders kommentar, som er blevet fjernet fra det sociale medie igen, stod der ifølge mediet:

"Må det blive det sidste, vi ser til dit landsforræderisk fjæs... Må kugleregnen og voldtægterne følge dig og dine, som du har stemt det for os andre..."

Både i Nye Borgerliges lokalafdeling i Vejle og hos moderpartiet tager man skarp afstand fra beskeden.

"Hvis jeg havde set det, ville jeg have reageret. Nu tager jeg en snak med ham," siger lokalformand Tage Rasmussen.

Næstformand i Nye Borgerlige, Peter Seier, er direkte i sin melding til Vejle Amts Folkeblad, som har foreholdt ham beskeden:

"Det er langt over grænsen, når man som her opfordrer til vold mod landets tidligere statminister. Jeg tager straks initiativ til, at vi behandler sagen i løbet af dagen. Inden vi træffer en afgørelse om eventuel eksklusion, skal vi lige høre, hvad Mads Funder selv har at sige. Men det er ikke godt det her."

Publiceret 02 January 2020 13:54