Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kvinde brutalt voldtaget - ydmyget og frarøvet en formue

Uhyggelig sag: Langt anklageskrift mod fem personer

Hun blev slået, truet på livet, låst inde og voldtaget. Hun blev tvunget til at sove på gulvet, blev angrebet af en hund, blev nægtet adgang til tilstrækkelig mad og blev frarøvet sin månedlige indkomst.

I et langt og detaljeret anklageskrift beskriver anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi de pinsler, som en kvinde gennem mange måneder menes at have været udsat for på adresser i Roslev og Højslev, skriver Ritzau.

I alt fem personer er tiltalt i sagen. Den ene - en 28-årig mand - har haft et forhold til kvinden og er hovedmistænkt i sagen.

Overgrebene skal være sket i perioden fra juni 2017 til marts 2019.

Den 28-årig mand har ifølge tiltalen i perioder dagligt slået kvinden. Han har kastet hende mod en væg, truet hende på livet med et luftgevær og hindret hende adgang til mad og drikke, så hun tabte sig "betydeligt".

Manden har desuden forbudt hende at omgås familie og venner, flere gange voldtaget hende og truet hende til at hæve sin indkomst og give den til ham hver måned, står der i anklageskriftet.

På den måde skal han have frarøvet kvinden 166.400 kroner.

De resterende fire, der er tiltalt i sagen, er tre mænd på henholdsvis 23, 26 og 26 år samt en kvinde på 19 år.

De er tiltalt for at have mishandlet kvinden, for at have udøvet vold "af særlig rå, brutal eller farlig karakter", for ulovlig tvang og frihedsberøvelse, skriver Ritzau.

Publiceret 07 January 2020 11:14