Arkivfoto

Arkivfoto

Mand gennembanket på åben gade: Hvem er kvinden med tørklæde, som steg ud af sin bil og reddede hans liv?

Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med en kvindelig bilist af udenlandsk baggrund, som standsede et livsfarligt overfald på en 26-årig mand

Overfaldet mod den 26-årige blev begået den 4. januar klokken cirka 23 på Brandholms Alle i Rødovre af flere gerningsmænd.

Men midt under overfaldet kom den efterlyste kvinde kørende forbi i en orangefarvet bil – formentlig en Peugeot. Kvinden, som angiveligt har udenlandsk baggrund og bar tørklæde, valgte at stoppe og rettede henvendelse til overfaldsmændene, som herefter flygtede fra stedet.

"Det er vores opfattelse, at hun var årsag til, at den grove vold ikke udviklede sig yderligere og vi vil meget gerne i kontakt med kvinden," siger politikommissær Ole Nielsen.

I går tirsdag blev en 25-årig mand varetægtsfængslet i foreløbig fire uger i sagen. Han er mistænkt for at sammen med to andre gerningsmænd at have deltaget i overfaldet, hvor voldsofrets liv var i fare.

Københavns Vestegns Politi leder fortsat efter de to andre gerningsmænd og hører gerne fra øvrige vidner.

Har du information om det kvindelige vidne eller har du andre informationer i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi træffes på 43861448.

jn

Publiceret 08 January 2020 12:05