Foto: Østjyllands Politi.

Foto: Østjyllands Politi.

Røveri: Hvem er manden på billedet?

Politiet leder efter en mand, der tirsdag formiddag begik røveri mod en frisørsalon

Der blev tirsdag formiddag begået et røveri mod en frisørsalon på Viborgvej i Hasle, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. Klokken 11.11 fik politiet en anmeldelse om, at en maskeret person kort forinden var kommet ind i salonen og havde råbt, at det var et røveri og at han ville have penge.

Da indehaveren af salonen oplyste om, at der ikke var nogen penge i butikken, råbte manden, at han havde en kniv, og han holdt sin arm mod maven som om, han havde en genstand under jakken. Han gik herefter selv hen til kasseapparatet, som han åbnede og tog de penge, der var. Herefter løb han ud af hoveddøren i retning mod Ryhavevej.

Flere patruljer kørte efterfølgende rundt i området på jagt efter gerningsmanden, men uden resultat. Da manden løb fra stedet krydsede han Viborgvej og løb ned af nogle trapper ned på Kærtoften og videre derfra i ukendt retning, fremgår det af døgnrapporten.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set gerningsmanden umiddelbart før eller efter røveriet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Østjyllands Oiliti beskriver gerningsmanden på denne måde:

Mand

Ikke etnisk dansker af udseende

20-25 år gammel

170-180 cm høj

Almindelig af kropsbygning

Mørk i huden

Talte dansk med accent

Var iført sort dunjakke med rundt logo, sort hættetrøje, sorte træningsbukser, mørk halsedisse og mørke handsker

Var muligvis bevæbnet med en kniv

Publiceret 08 January 2020 13:46