Foto:

Foto: Rasmus Laurvig/Byrd

Spritstiv bilist står til kæmpe erstatningskrav:

Hamrede ind i ni parkerede biler

En 33-årig mand fra det vestlige Aarhus påkørte intet mindre end ni biler, da han fredag aften kørte spritkørsel i det centrale Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Når en 33-årig mand lørdag har fået sovet de sidste tømmermænd ud, så bliver han nok ramt af nogle ret heftige moralske af slagsen, som kommer til at gøre ondt på pengepungen. For den 33-årige mand, der kommer fra det vestlige Aarhus, kørte fredag aften spritkørsel, og det resulterede i, at hele ni parkerede biler i Falstergade i Aarhus C blev påkørt af manden.

"Vi fik klokken 19.49 en anmeldelse om, at en personbil påkørte nogle personbiler i Falstergade og kørte væk i høj fart," fortæller Morten Hansen, vagtchef ved Østjyllands Politi, til Lokalavisen Aarhus og fortsætter:

"Vi fik bilens nummerplade og et signalement af manden, og det førte til, at vi kunne standse bilen omkring Klostertorv, hvor der blev lavet en spritprøve-udånding på manden."

(Artiklen fortsætter under galleriet)

Den viste, at manden havde drukket en del mere end det tilladte, og så blev han anholdt og taget med ind på stationen til en blodprøve.

"Vi beslaglagde også manden bil. Han er blevet løsladt igen, men er blevet sigtet for spritkørsel med materiel skade, og der kommer en kæmpe erstatningskrav, når det er sket under påvirkning af alkohol," fortæller vagtchefen.

Den 33-årige mand kan sandsynligvis også se frem til at miste sit kørekort.

Publiceret 11 January 2020 00:00