Arkivfoto.

Arkivfoto.

Familien:

38-årige Iben blev dræbt

Politiet efterforsker stadigvæk sagen, men familien antyder meget kraftigt i dødsannonce, at hun blev dræbt

38-årige Iben Salling Syrik blev 8. december fundet død i sin families sommerhus ved Give. Siden har politiet efterforsket sagen uden at nå frem til en konklusion. Den 38-årige afdødes familie er dog ikke i tvivl om, at hun blev dræbt. Det antyder den dødsannonce, som familien har sat i Vejle Amts Folkeblad.

Her står der nemlig, at Iben Salling Syrik "er ufrivilligt blevet frarøvet livet".

21. december valgte Sydøstjyllands Politi, som efterforsker sagen, at gå ud og bede offentligheden om hjælp til at opklare, hvad der skete i sommerhuset.

"Vi skal naturligvis finde ud af, hvordan og hvorfor Iben Salling Syrik døde, og om hun døde som følge af en forbrydelse. Derfor arbejder vi med en efterforskning i fuld skala, som om det lå fast, at der er tale en drabssag, som skal opklares" sagde vicepolitiinspektør Carsten Thostrup i den forbindelse i en pressemeddelelse og fortsatte:

"Vi fortsætter med efterforskningen, og jeg opfordrer borgerne til at overveje, om de måtte sidde inde med oplysninger, der kan indgå som brudstykker i det store puslespil, som vi er ved at lægge. Ring hellere en gang for meget end én for lidt. Vi skal nok sortere os frem til det, der kan bruges."

Iben Salling Syrik blev over en måned efter sin død begravet lørdag i Thyregod Kirke ved Give i Vejle Kommune.

jwh

Publiceret 12 January 2020 15:21