Arkivfoto: Martin Warming

Arkivfoto: Martin Warming

Fandt hjælpeløs kvinde liggende kvæstet i fodgængerfelt: Blev hun påkørt eller overfaldet?

En tilskadekommen kvinde blev lørdag fundet liggende i et fodgængerfelt i Holbæk.

Politiet i Holbæk undrer sig over, hvad der skete forud for, at en 69-årig kvinde lørdag aften blev fundet liggende kvæstet i et fodgængerfelt på Munkholmvej i byen.

Klokken 21.20 kontaktede pårørende til kvinden politiet og fortalte, at den 69-årige kvinde var indlagt på Holbæk Sygehus med indre kvæstelser og skader i hovedet, som hun ikke selv kunne forklare årsagen til.

Nogle timer tidligere var kvinden blevet fundet liggende hjælpeløs i fodgængerfeltet midt på Munkholmvej i krydset ved Stormøllevej-Østre Fælledvej af en kvindelig cyklist. Kvinden havde været ukontaktbar og med en hundesnor i hånden. Hunden var dog løbet væk og hjem til bopælen i nærheden.

Ifølge cyklisten var der ikke andre trafikanter på stedet. Hun - og et par andre trafikanter - sørgede derfor for at få slået alarm og afspærret stedet.

Den 69-årige kvinde har efterfølgende ikke selv været i stand til at forklare, hvad der er hændt hende, og politiets efterforskere og en tilkaldt bilinspektør kunne heller ikke klarlægge omstændighederne eller årsagen til hendes tilskadekomst nærmere.

Politiet arbejder derfor ud fra to teorier. Enten er der tale om et færdselsuheld med en flugtbilist, eller også kan kvinden være offer for et overfald.

Kvinden havde været iført en mørk dynejakke, da hun blev fundet på vejen, og blev i øvrigt beskrevet som ca. 160 cm. høj og med langt brunt hår. Ud over indre kvæstelser havde hun også tydelige, friske skader i ansigtet.

Politiet i Holbæk vil gerne i kontakt med personer, der kan bidrage med oplysninger om kvindens færden i området ved findestedet, eller som måske har set noget usædvanligt ske i området. Kontakt på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

jn

Publiceret 13 January 2020 13:54