Foto: Politiet

Foto: Politiet

Her slår de til: Personalet brutalt truet ned på gulvet

Politiet udsender billeder af efterlyste bankrøvere

To personer efterlyses for røveri i Brande

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere to personer, som den 9. januar begik røveri mod Den Jyske Sparekasse på Storegade 5 i Brande.

Omkring klokken 17.00 den 9. januar kort efter bankens lukketid brød to maskerede personer ind i Den Jyske Sparekasse på Storegade i Brande, hvor de truede personalet til at udlevere et kontantbeløb. Det er uvist, hvordan gerningsmændene ankom til banken, ligesom flugtretningen er ukendt, oplyser politiet.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra banken i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte.

De beskrives af politiet på denne måde:

A: Ca. 190 cm. høj og almindelig af bygning. Iført sort maskering, sort Haglöfs-jakke med hætte og to lyse stropper ved hætten samt logo og en lys lynlås på venstre side af brystet, sorte handsker, sorte bukser og sorte sko. Medbragte et koben.

B: Ca. 180 cm. høj og almindelig af bygning. Iført sort maskering, sort jakke med hætte, sort/hvide handsker, sorte bukser og grå/hvide sneakers med lyse snørebånd. Medbragte et koben, ligesom han bar på en rød og orange rygsæk med en speciel åbning.

De mistænkte talte dansk.

Borgere der har oplysninger om sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114. Oplys gerne journalnummeret ved henvendelse til politiet.

Journalnummer: 4100-76311-00001-20.

Publiceret 13 January 2020 14:37