Blev landskendt i TV2-program:

Nu er han dømt som hovedmand i grov sag

Fire personer, der alle var sigtet i en grov sag på Lolland, har fået årelange fængselsstraffe

En omfattende sag om grov vold, røveri, frihedsberøvelse og trusler har fået sin afslutning på Lolland. Tre mænd og en kvinde er blevet idømt fængselsstraffe for at have holdt en mand fanget i tre timer i en gammel mølle på Lolland, hvor han blev udsat for flere ubehagelige ting. Hovedmanden var den 31-årige serbiskfødte Branko Nika fra Nakskov, som blev landskendt for et par år siden, da han medvirkede i TV-programmet 'På Røven i Nakskov', der blev sendt på TV2.

Det skriver Folketidende.dk

Han blev idømt to år og seks måneders fængsel, imens han også blev udvist af Danmark. En 58-årig mand fra Serbien blev idømt to års fængsel og blev også udvist af Danmark. En 28-årig mand fra Nykøbing Falster blev idømt et år og seks måneders fængsel, imens en 46-årig kvinde, der lokkede offeret til gerningsstedet under påskud om sex, blev idømt et års fængsel.

Offeret blev ifølge mediet udsat for en strømpistol, og han besvimede flere gange af smerter i løbet af de tre timer, hvor han også tissede i bukserne og brækkede sig som følge af de ubehagelige ting, han blev udsat for.

Branko Nika var med i TV2-programmet 'På røven i Nakskov', hvor syv forskellige familier fra Nakskov og omegn blev fulgt i deres hverdag. Efterfølgende medvirkede han også i TV2-programmet 'Stadig på røven?', hvor han blandt andet overraskede sin kæreste med et frieri. I programserierne lagde han aldrig skjul på sin kriminelle løbebane, men han fortalte flere gange, at han ville ud af det kriminelle miljø og i stedet skabe et familieliv med sin kone og sit barn.

jwh

Publiceret 26 January 2020 00:00