Arkiv/Modelfoto

Arkiv/Modelfoto

Karate-ekspert hængte sig i cellen efter brutal voldtægt: Endte svært hjerneskadet

Både volden og voldtægten filmede han med sin telefon, og det fældede ham

En 30-årig karateekspert og stofmisbruger blev dybt hjerneskadet efter et forsøg på selvmord i arresten, da han blev varetægtsfængslet for sadistisk voldtægt og mishandling af kæresten og ung kvinde. Han fik behandlingsdom og sidder i dag hjælpeløs på institutionen Lunden, skriver Jv.dk.

Den 30-årige esbjergenser blev dømt for vold, grov vold, voldtægt og seksuel udnyttelse af sin nu 24-årige kæreste, mens hun var bevidstløs af stoffer. Både volden og voldtægten filmede han med sin telefon, og det fældede ham tilbage i efteråret 2015.

Det var efter en tilsyneladende mindre voldsepisode, hvor hans kæreste blev fundet narkopåvirket i en blodpøl i hans hærgede hjem, at han blev anholdt. På skadesstuen viste hans kæreste sig ikke bare at have en blodig flænge, men skader på fire indre organer og var tæt på at være i livsfare. Den dengang 26-årige blev dagen efter varetægtsfænglet, sigtet for grov vold og sat i arresten.

Den følgende nat forsøgte han at hænge sig i cellen, men selvmordsforsøget blev opdaget efter 8-10 minutter. Han blev genoplivet, men med omfattende hjerneskader.

På grund af hans tilstand fik han tirsdag ingen straf, men en dom, hvor han skal i ambulant behandling med tilsyn. Behandlingsdommen er uden længstetid, skriver Jv.dk.

Publiceret 28 January 2020 18:25