Foto: Bornholms Politi

Foto: Bornholms Politi

Politiet om Karens mystiske forsvinden: Efterlod sine sko på færgen

Bornholms Politi arbejder på højtryk på at finde ud af, hvad der skete med 23-årige Karen Kubel Rolighed, der forlod solskinsøen i Østersøen søndag klokken 17.30, efter at have passet hus for bekendte. Hun rejste med færgen fra Rønne til Køge og skulle efterfølgende videre mod hjemmet i Ringkøbing i Vestjylland - men er ikke set siden.

Politiet arbejder med at gennemgå en del materiale fra overvågningsvideoer på færgen, som måske kan kaste lys over mysteriet.

Færgepersonalet har fundet flere af den 23-årige kvindes personlige effekter efterladt på færgen. Heriblandt hendes sko, en mulepose med en computer og hendes mobiltelefon, skriver Bornholm Tidende.

Til avisen fortæller politiets efterforskningsleder, Henrik Schou, at det ikke kan udelukkes, at kvinden af egen fri vilje er sprunget over bord.

"I og med at hun efterlader sine sko, kan vi ikke udelukke, at der kan være tale om selvmord, men man kan heller ikke udelukke, at hun på grund af sin forvirrethed har taget nogle andre sko på, og har glemt det par, der blev fundet på færgen," siger han til Bornholms Tidende.

Det er også muligt, at hun er gået fra færgen eller har fået et lift i en bil.

Vi kan ikke udelukke, at hun selv er gået fra borde, eller at hun måske har fået et lift, så hun er kørt af færgen i en bil.

Politiet er fortsat meget interesseret i at høre fra folk, som enten har været passagerer på færgen fra Rønne til Køge med afgang søndag klokken 17, eller som mener at have set Karen Kubel Rolighed efter sejlturen.

Ring til Bornholms Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 29 January 2020 13:37