Foto: Politiet

Foto: Politiet

Søges efter knivstikkeri: Butikskunde brutalt stukket ned

Østjyllands Politi beder borgerne om hjælp til at finde frem til gerningsmanden til et knivstikkeri, der fandt sted onsdag kl. 16.30 i Storcenter Nord i Aarhus.

En overvågningskamera optog den formodede gerningsmand kort før knivstikkeriet, og politiet offentliggør nu videoen i håb om, at nogen kan genkende manden.

"Det er et farligt overfald, som heldigvis ikke forårsagede alvorlig skade på den forurettede. Vi vil rigtig gerne have hurtigt fat i gerningsmanden, og vi opfordrer folk, der kan genkende manden på videoen, til at ringe til os med det samme," siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

Det var et butikstyveri, der pludseligt udviklede sig voldsomt, da en vagt ville tilbageholde manden i storcentrets parkeringskælder. Her tog gerningsmanden halsgreb på vagten, og da en kunde forsøgte at hjælpe, blev han stukket i maven med en kniv. Kunden kom dog ikke alvorligt til skade.

Efterfølgende stak gerningsmanden af i selskab med en kvinde. Formentlig kørte de begge fra stedet i en sølvfarvet Kia Sorento.

Bilen er tysk indregistreret med nummerpladen BWD1598.

Gerningsmanden beskrives af politiet på denne måde:

• Ca. 30-35 år

• Mellemøstlig af udsende

• Ca. 180-190 cm høj, muskuløs af bygning

• Sort tilbagestrøget hår og tæt, mørkt skæg

• Iført sort jakke og sort langarmet T-shirt

• Talte tysk

Kvinden, der var i selskab med manden, var iført et mørkt tørklæde, grå trøje, mørke bukser og brune sko.

Oplysninger om personerne eller bilen kan gives via tlf. 114.

Publiceret 30 January 2020 15:25