Arkivfoto

Arkivfoto

Lig fundet i strandkanten: Nu har politiet afgørende nyt

Af
Jacob Nielsen

Tidligere fredag efterlyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi pårørende, som kunne hjælpe med at identificere liget af den døde mand, som søndag blev fundet i strandkanten ved Hummingen Strand ved Dannemare.

Nu meddeler politiet, at man med stor sandsynlig ved, hvem han er.

"Da vi informerede tysk politi om, at vi havde fundet en afdød person med det pågældende signalement, så meddelte politiet i Nordtyskland, at man havde en efterlyst person med tilsvarende signalement. Derfor føler vi os temmelig sikre på, at der er tale om en tysk mand. Vi er ikke 100% sikre, men næsten," siger Casper Andersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Lokalavisen.dk.

Han fortæller, at pårørende til den efterlyste tyske mand kommer til Danmark en af de kommende dage for at lave den endelige identifikation.

Den afdøde mand beskrives som: Lys i huden, cirka 50-60 år, 175-180 cm. høj, europæisk af udseende, kraftig af bygning med kort mørkt hår, der har et gråligt skær. Han er velsoigneret og solbrun på ryggen. Han var iført orange trøje med skrift, mørke joggingbukser, blå Nike kondisko og en mørk jakke med pelskant på hætten.

Publiceret 31 January 2020 14:17