Arkivfoto.

Arkivfoto.

47-årig kommunal chef voldtog 60-årig mandlig medarbejder til firmafest: Ingen nåde

En opsigtsvækkende voldtægtsag mod en tidligere kommunal leder i Odense Kommune er endeligt afgjort. Østre Landsret har stadfæstet byretsdommen, og dermed skal en nu 47-årige mand otte måneder i fængsel for at have forgrebet sig på en 60-årig fra samme afdeling i kommunen, skriver Fyens.dk.

Voldtægten skete i forbindelse med et ryste-sammen-arrangement i afdelingen i kommunen i juni sidste år. Det faglige arrangement om formiddag endte med en frokost, hvor der kom vin og portvin på bordene.

Den tidligere leder for afdelingen forklarede under byretssagen, at han havde forsøgt at hjælpe den 60-årige, der var blevet for fuld til at tage vare på sig selv.

Den 60-årige havde dog en noget anden oplevelse af, hvad der var sket. Han forklarede, at han pludselig var vågnet op på en briks, hvor han opdagede, at den kommunale leder var i fuld gang med at forgribe sig på ham på forskellige måder.

Forklaringen blev bakket op af blandt andet dna-spor, som viste, at lederens dna var blevet fundet på den 60-åriges penis, skriver Fyens.dk.

Publiceret 05 February 2020 10:47