Aekivfoto.

Aekivfoto.

Børnelokkeralarm - nu er det alvor!: Tre små børn antastet og befamlet tre forskellige steder

Nu er tre børn forskellige steder i Nordsjælland blevet antastet af en mand, som enten lokkede med slik eller gjort seksuelle tilnærmelser til barnet.

En ni-årig dreng fra Græsted blev tirsdag morgen mellem klokken 07.15 og 07.20 kontaktet af en mand ud for Nordstjerneskolen. Manden tilbød drengen en slikkepind og spurgte, om drengen ville med ham. Den ni-årige dreng løb imidlertid fra stedet og fortalte senere sin mor om hændelsen, hvorefter hun kontaktede Nordsjællands Politi. Udover, at manden var almindelig af udseende og mulighed i 30’erne, er der ikke yderligere beskrivelse af ham.

Og to piger i Nordsjælland blev mandag udsat for fremmede mænd - eller måske den samme mand - som henholdsvis gramsede en 14-årig pige på brysterne og forsøgte at lokke en 10-årig pige med slik, oplyser Nordsjællands Politi.

Klokken 17.53 anmeldte en mor på vegne af sin 14-årige datter, at datteren klokken 17.30 var blevet befølt på brysterne uden på sin jakke, da hun havde befundet sig på pladsen ved rådhuset i Frederiksværk.

Uhyggeligt overgreb: 39-årig mand fældet af DNA på 6-årig piges trusser

En patrulje blev sendt til stedet, men manden blev ikke fundet.

Manden beskrives på denne måde: Stor af bygning, lugtede af røg.

Klokken 15.31 anmeldte en mor på vegne af sin 10-årige datter, at datteren klokken 14.15 havde stået på Frederiksværksvej imellem Ramløse Skole og Møllen Ramløse, hvor hun var blevet antastet af en fremmed mand, der havde rakt nogle slikkepinde ud mod hende, hvorefter han havde spurgt, om hun ville med ham. Pigen havde hurtigt svaret nej, hvorefter hun havde forladt stedet.

Den fremmede mand beskrives sådan: Dansk af udseende, 42-43 år, 186 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, talte dansk. Var iført sort hættetrøje, sorte bukser. Medbragte to slikkepinde.

Publiceret 06 February 2020 16:05