Arkivfoto.

Klokken 17.22 endte hans liv: Arina mistede mand. Frederik og Stian mistede far. Tove og Vagn mistede søn

Mindeord for Søren Rosenlund Christensen

En række mindeord er blevet offentliggjort efter Søren Rosenlund Christensen triste død, chefredaktør for Nordjyske Medier. Søren Christensen tog en tur på sin racercykel onsdag efter arbejde, men i nærheden af Storvorde blev han påkørt bagfra af en bil.

Torsdag blev han i første omgang udskrevet fra Aalborg Universitetshospital, men en infektion i et sår, som han havde pådraget sig ved uheldet, gjorde, at han fredag blev indlagt igen. Da hans tilstand forværredes i løbet af fredagen, besluttede lægerne, at han skulle overføres med helikopter til Rigshospitalet, der er eksperter i behandlingen af infektioner. I helikopteren afgik Søren Christensen ved døden, skriver Nordjyske.dk.

Journalist Uwe Iwersen, en tidligere kollega og ven, skriver bl.a.:

"Ord kan være fattige, når følelserne er store. Fredag i sidste uge mistede chefredaktør for Nordjyske, Søren Rosenlund Christensen livet, kun 44 år gammel.

Han døde af komplikationer efter et færdselsuheld, hvor han to dage forinden var blevet kørt ned på sin elskede racercykel. Nyheden bredte sig hurtigt over de sociale medier.

Det har gennem årene været imponerende at følge Sørens karriere. Altid åben for at gribe de muligheder, der bød sig. Altid nysgerrig og opsøgende, og bedst af alt, altid sig selv.

For Søren var livet fest og farver. Solskins-Søren er han blevet kaldt. Men der var også stor empati og tilstedeværelse, når der var behov for det.

Han nøjes ikke kun med at skrive om sport. På tennisbanen slog han en gedigen forhånd, og i løbeskoene gjorde han en god figur. Men den helt store kærlighed gjaldt cykelsporten. I det lys er det endnu mindre forståeligt, at netop denne store passion i sidste ende kom til at koste ham livet.

Den 7. februar klokken 17.22 endte et ungt, givtigt og vigtigt liv. Arina mistede sin mand, Frederik og Stian mistede deres far, Tove og Vagn mistede deres søn, Peter og Mette mistede deres bror, og der var mange, der mistede en god ven og inspirator. Jeg er en af dem.

Æret været Sørens minde."

Hans Krabbe, chefredaktør, Midtjyllands Avis, skriver bl.a.:

"Hvis livet var et cykelløb, så havde min ven, Søren Rosenlund Christensen, netop kørt sig varm og placeret sig rigtigt i feltet, så han var klar til at spille sin naturlige hovedrolle i resten af konkurrencen.

Men det fik han ikke lov til. Fredag aften døde Søren af de komplikationer, han fik i forbindelse med et trafikuheld to døgn tidligere, hvor han blev kørt ned under en af de træningsture på racercyklen, som han brugte til at klare sin skarpe hjerne og samtidig røgte den for nye ideer og initiativer.

Søren blev kun 44 år. Tilbage med den største smerte sidder naturligvis Arina og drengene, Frederik og Stian, der skal håndtere chokket over at miste Søren på et tidspunkt, hvor livet først skulle til at folde sig ud. Nu må de rykke endnu tættere sammen i mindet om en enestående mand og far."

Publiceret 11 February 2020 14:45