Foto: Danske Spil

Foto: Danske Spil

Vanvittig Oddset-rekord: Ramte 15 rigtige kampe til odds 108.909

En usædvanligt heldig mand har sat helt nye standarder for at vinde på Oddset, oplyser Danske Spil.

Manden lagde søndag vejen forbi Q8-tanken i Viby J. og satte sine krydser på, hvad de fleste ville betegne som en kupon uden reel chance for at gå hjem.

Men sådan skulle det ikke gå.

Manden spillede 15 kampe lige på til et odds på hele 108.909, og da alle kampene gik hjem, gav det en gevinst på 1.089.093 kroner.

"Danske Spil vil gerne ønske stort tillykke til vores dygtige og heldige Oddset-kunde. At ramme 15 kampe lige på er i sig selv en fantastisk præstation. Dette er samtidig et af de højeste odds, vi nogensinde har set gå hjem på et enkelt væddemål på Oddset," siger Danske Spils sportspilschef, Jens Nielsen.

Blandt de 15 kampe, som vinderen spillede på, var kampene Inter-Milan og Celta Vigo-Sevilla med danske profiler på banen.

"Vores store vinder må især sende Pione Sisto en venlig tanke, da Sisto sikrede sejren for Celta over Sevilla med sit sejrsmål i overtiden. Inter-sejr over Milan var også med på den vilde vinderkupon og gik hjem via Inters store comeback i anden halvleg. Fra 0-2 nede ved pausen scorede Inter mål i træk til en 4-2 sejr med Christian Eriksen på banen de sidste 20 minutter," fortæller Jens Nielsen.

jn

Publiceret 12 February 2020 00:00