Foto: Local Eyes

Drama i Københavns i indre by lige nu: Evakuering - folk flygter efter bombetrussel mod SAS-reklamebureau

Et drama udspiller sig lige nu i Københavns indre by ved Adelgade og Gothersgade, hvor et område er afspærret efter en bombetrussel. Et hotel er under evakuering, og folk flygter fra området. Politi, redningsfolk og bomberyddere er på stedet. Folk nærmest flygter fra stedet.

Der er indløbet bombetrusler mod firmaet reklamebureauet & Co., der står bag kampagnen 'SAS - What is truly Scandinavian?' for luftfartsselskabet SAS, der onsdag blev voldsomt debatteret, skriver Ekstra Bladet.

"Der har været nogle trusler mod et firma, og det er vi ved at undersøge nærmere. Det er så stort, at vi må vente på, at der kommer flere hunde. Når de kommer, får vi undersøgt det hele med bombehunde, siger Henrik Brix, vagtchef ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Sagen drejer sig tilsyneladende om den omstridte SAS-video: Først lagde SAS en video på YouTube, som efterfølgende blev mødt af voldsom kritik i både Sverige og Danmark. Så trak SAS videoen tilbage under påskud om, at man 'havde været udsat for et omfattende angreb' i form af vrede kommentarer fra såkaldte internet-trolls. Ved 17-tiden onsdag lagde SAS så en ny udgave af videoen op.

Lokalavisen følger sagen ...

Publiceret 13 February 2020 11:02