Foto: Presse-fotos.dk

Politiet: Heldigvis skete eksplosionen om natten

Københavns Politi søger vidner efter eksplosion

En eksplosion ramte i nat kokken 01.35 en tatovørforretning på Lyshøjsgårdsvej i Valby, og politiet vil nu gerne i kontakt med borgere, der har opholdt sig i området omkring Valby Station og Toftegårds Plads omkring klokken 01.30 natten til torsdag.

Eksplosionen forårsagede skader omkring forretningens indgangsparti. Det har ikke været nødvendigt at evakuere borgere i ejendommen i nattens løb. Ingen personer kom til skade i forbindelse med eksplosionen.

"Der er tale om en mindre eksplosion, som vi betragter som en bevidst handling. Det er endnu for tidligt at sige noget om motiv, men vi efterforsker sagen bredt," siger politiinspektør i Center for speciel efterforskning, Dannie Rise.

"Eksplosionen er – heldigvis – sket om natten, hvor der ikke er så mange mennesker på gaden. Det gør dog, at vi er meget afhængige af, at de få mennesker, der var i området, henvender sig til politiet. Det gælder også, selvom man ikke umiddelbart selv vurderer, at man har set noget, som kan være relevant for politiet," siger Dannie Rise.

Nærpolitiet vil være til stede ved Lyshøjgårdsvej i Valby torsdag kl. 15-17 med den mobile politistation, hvor man kan henvende sig, hvis man har set eller hørt noget.

Københavns Politi har natten igennem arbejdet på stedet, men har torsdag morgen omkring kl. 8 ophævet afspærringen, så trafikken igen kan glide ad Lyshøjgårdsvej.

Har du oplysninger til sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på tlf.: 1-1-4.

Publiceret 13 February 2020 10:15