Arkivfoto.

Arkivfoto.

To 15-årige piger amok i nat i hærværks-rus: De smadrede alt omkring sig

Virklund Skole i Silkeborg blev natten til torsdag raseret af to 15-årige piger. Ifølge politiet er der tale om omfattende og groft hærværk, skriver TV MIDTVEST.

"De har været voldsomt udadreagerende og har raseret alt, hvad de kunne på skolen. Det virker som om, at de har været i en hærværksrus, siger politikommissær Lasse Ivanøe fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Politiet blev alarmeret klokken 2.39 natten til torsdag. De to piger havde smadret flere ruder på skolen og var også kommet ind.

Ifølge politikommissæren er der blandt andet blevet ødelagt computere og fjernsyn, væltet rundt med inventar, hældt cola udover gulvet og puttet sæbe eller lignende ind i en mikroovn, der er blevet tændt.

De to 15-årige piger bor på en institution i Virklund, men da de to piger skulle tilbage til deres bosted, reagerede den ene pige så voldsomt, at politiet var nødt til at tage hende med på politistationen i Holstebro, hvor hun har overnattet.

Han fortæller også, at de to piger var meget påvirket af alkohol eller stoffer. De er begge blevet sigtet for groft hærværk, skriver TV MIDTVEST.

Publiceret 13 February 2020 12:51