Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kvinde stjal med arme og ben i Bilka: Taget med 9 oksemørbrad, 6 flasker sprut og 31 flasker creme

Stjal varer til en værdi af 10.000 kroner

Østjyllands Politi fremstiller fredag en 41-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. Hun sigtes for, sammen med en 51-årig mand, at have stjålet varer i SuperBrugsen i Hinnerup og Bilka i Randers for næsten 10.000 kroner.

En patrulje fattede torsdag klokken 20.00 mistanke til kvinden og manden, som kom kørende på Skanderborgvej i Viby. Bilen blev standset, og da kvinden, som kørte bilen, virkede påvirket og var frakendt kørekortet, blev hun anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret.

På sig havde hun en ulovlig peberspray, og det fik betjentene til at sigte hende for overtrædelse af våbenloven og ransage bilen. I bagagerummet lå ni oksemørbrad, seks pakker barbergrej, seks flasker sprut og 31 flasker creme.

Da kvinden har flere domme og verserende sager om butikstyveri, blev hun og den 51-årige sigtet for butikstyveri, og de erkendte efterfølgende at havde stjålet varerne i Hinnerup og Randers.

Manden blev løsladt efter endt afhøring, mens kvinden på grund af sine tidligere domme fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, oplyser Østjyllands Politi.

Publiceret 14 February 2020 00:00