Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Lille dreng forsvandt kun iført undertøj i stormvejret:

Fundet efter stor eftersøgning med hunde og helikopter

En blot femårig dreng satte et større eftersøgningsarbejde i gang

Det helt store politiapparat hos Sydøstjyllands Politi blev natten til søndag sat i gang, efter en femårig-dreng gik fra sit hjem ved Løsning mellem Vejle og Horsens.

Drengen, som kun var iført underbukser og en t-shirt i det kolde vinter- og stormvejr, blev gennem natten set flere gange, blandt andet af en kvinde, som så ham med et løbehjul klokken 04.20, og senere en mand som prøvede at komme i kontakt med drengen.

"Drengen fortalte til vidnet, at han skulle ud at se på juletræer," siger Halfdan Kramer, vagthavende ved Sydøstjyllands Politi, til Horsens Folkeblad.

På baggrund af meldingerne fra de bekymrede borgere igangsatte politiet en stor eftersøgning, som omfattede hunde, varmesøgende kameraer, flere patruljer og en helikopter.

Heldigvis kunne Sydøstjyllands Politi søndag morgen berette via Twitter, at drengen var hjemme og i god behold igen.

"AFLYSNING af eftersøgning af femårig i Løsning. Vi har nu været i kontakt med et forældrepar, som kan bekræfte, at deres søn i nat havde været på en lille udflugt. Han er nu hjemme igen og er i god behold. Vi takker for alt den hjælp, borgerne er kommet med. Det har været afgørende," skriver politiet.

Drengen blev aldrig meldt savnet af sine forældre, og ifølge politiet kunne det skyldes, at forældrene - lykkeligt uvidende - sov, da han gik hjemmefra.

Se flere fotos og video på localeyes.dk

dp

Publiceret 16 February 2020 09:53