Foto: Presse-fptos.dk

Derfor blev 28-årig kvinde dræbt, mens 30-årig mand på forsædet og 1-årigt barn på bagsædet blev kvæstet

Politiet har nu flere gruopvækkende detaljer om den forfærdelige dødsulykke fredag aften, hvor en 28-årig kvindelig blev dræbt, mens en 30-årig mand på forsædet og et 1-årigt barn på bagsædet blev kvæstet.

Den foreløbige konklusion ud fra undersøgelser og diverse forklaringer er, at den 23-årige kørte i en personbil ad Rødhøj mod øst, da han før en bakke foretog en overhaling af en anden bilist, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Under overhalingen stødte den 23-årige stort set frontalt sammen med en modkørende personbil ført af den nu omkomne kvinde i modsat retning. Den omkomne kvinde blev identificeret som en 28-årig kvinde fra Grevinge, der havde en 30-årig mand og sit 1-årige dreng med som passagerer i bilen. Det viste sig, at både manden og barnet var uden for livsfare, men forblev indlagt på sygehuse til behandling.

Føreren af den anden personbil, der overhalede op ad bakken, flygtede fra stedet efter uheldet. Politiet indledte straks en eftersøgning af den flygtede fører, der blev identificeret som en 23-årig mand fra Odsherred, som klokken 21.26 kunne anholdes på Holbæk sygehus. Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

23-årige anholdte blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk som sigtet for uagtsom manddrab, spirituskørsel, overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om overhaling samt flugt fra et færdselsuheld, hvor nogen var kommet slemt til skade. Dommeren bestemte, at den 23-årige skulle varetægtsfængsles foreløbigt til den 10. marts, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Publiceret 17 February 2020 14:50