Privatfoto.

Lillesøster ser storebror blive gennempryglet af indvandrerdrenge i flok på togstation: "Marcus, vi dør nu'

Ingen greb ind, da 17-årige Marcus Alexander Aroli blev brutalt overfaldet

'Jeg blev i går slået ned på Albertslund station. Der var en større gruppering til stede, men der var ca 9 personer ud af denne, som var involveret. Da jeg forsøgte at undslippe, var der en fjerde der spændte ben for mig, så jeg faldt ned på jorden. De forsøgte også flere gange at skubbe mig ned på skinnerne. Det sidste forsøg var da toget er ved at ankomme til perronen.'

Sådan beretter 17-årige Marcus Alexander Aroli i et opslag på Facebook, som er blevet delt mere end 7000 gange.

Det brutale overfald skete på Albertlund Station fredag aften, hvor Marcus var sammen med sin lillesøster.

Han lægger ikke skjult på, at det var indvandrerdrenge, som stod bag overfaldet.

'De er syge i hovedet, og kendte dem ikke engang. Det forfærdelige af det hele er at de kun gjorde det fordi der skulle ske noget af ren kedsomhed. JEG KUNNE HAVE VÆRET DØD!', skriver han på Facebook.

Sagen har skabt stor opmærksomhed.

'Det mest skræmmende af det hele var at se min søster, der står og græder og råber. Hun får et panikanfald og skriger, ‘Marcus, vi dør nu’," siger 17-årige Marcus Alexander Aroli til B.T.

Borgmesteren i Albertslund Kommune, Steen Christiansen (S), siger, at kommunens kriminalpræventive enhed skal undersøge sagen og gøre noget.

Og en ung mand blev søndag blevet varetægtsfængslet i foreløbig 16 dage, mistænkt for at have deltaget i et overfaldet på Marcus på Albertslund Station.

Marcus Alexander Aroli fortæller, at der var mange folk på stationen, mens overfaldet stod på.

"Men der var ikke nogen, der gjorde noget. Der var et kærestepar i 20’erne, og de stod bare og kiggede. Der var ikke nogen, der ringede til politiet eller noget. De steg bare på toget, ligeså snart det kom. Jeg forstår det ikke, fordi jeg var overladt til mig selv. Og hvis jeg nu havde slået igen, så havde det ikke bare været ni personer, så havde det været alle de 30 mennesker, der havde stået der, og så havde jeg nok været død," siger han til B.T.

Han fortæller, at de ni drenge, der overfaldt ham, var en del af en større gruppering på omkring 30 drenge, hvor alle bortset fra én var af anden etnisk herkomst end dansk.

Publiceret 17 February 2020 09:59