Arkivfoto

Arkivfoto

Voldsom hævn: Kunde kastede brosten gennem rude til restaurant

En restaurant i Nygade i Holbæk var søndag eftermiddag udsat for alvorligt hærværk fra en utilfreds kunde, som mente, at han havde et udestående med restaurantens personale. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden henvendte sig kort efter klokken 13 ved bardisken, hvor han slog en medbragt brosten ned i bordpladen, mens han forlangte at få nogle penge for noget tøj, som han mente, at personalet tidligere havde stjålet fra ham.

Personalet afviste mandens krav, hvorefter han forlod stedet. Da han kom udenfor, valgte han dog at kaste brostenen gennem ruden ind til restaurationen med sådan en kraft, at en barstol væltede.

Gæster, der havde siddet lige inden for vinduet, havde også været i nærliggende fare for at blive ramt af stenen eller glasskår fra vinduet, oplyser politiet.

Manden, som var en uligevægtig, 53-årig mand uden fast bopæl, blev truffet lidt senere i Smedelundsgade i Holbæk. Han blev anholdt og sigtet for både afpresning og for at have forvoldt nærliggende fare for gæsterne på restauraten.

Han vil på et senere tidspunkt høre nærmere fra politiet, når sagen fra søndag - sammen med andre verserende sager om bl.a. truende adfærd på offentlige kontorer og hærværk - er blevet færdigbehandlet.

jn

Publiceret 17 February 2020 16:47