Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Voldeligt overfald på pizzabud: Politiet efterlyser arabisktalende mænd i sort BMW

Et østjysk pizzabud blev mandag aften tilsyneladende det tilfældige offer , da to mænd gik løs på ham i Aarhus C., oplyser Østjyllands Politi.

Det 27-årige pizzabud anmeldte overfaldet til politiet klokken 21.20. Her fortalte han, at han først havde følt sig forfulgt af en mørk BMW, mens han delte pizzaer ud i området ved Falstersgade/Ny Munkegade. Da han standsede ved indkørslen til Falstersgade steg to mænd ud af BMW’en, gik hen til den 27-åriges bil og begyndte og slå og sparke til ham, mens han sad inde i bilen.

Pizzabudet forklaret politiet, at den ene af mændene på et tidspunkt tog en foldekniv frem, men gemte den væk igen, da den anden sagde, at han ikke skulle stikke.

Det lykkedes ham at flygte ud af bilen og væk fra de to mænd, der beskrives som:

A: Ikke etnisk dansk af udseende, 20-23 år gammel, 170-180 cm. høj, mørk i huden og med sort hår, der var kort i siderne og længere på toppen, talte arabisk, var iført en dynejakke og havde en foldekniv med.

B: Ikke etnisk dansk af udseende, 20-23 år gammel, mørk i huden og med sort hår, der var kort i siderne og med krøller ovenpå, talte arabisk.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden eller fra folk, som kan genkende de to mænd ud fra beskrivelsen. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 18 February 2020 11:51