Privatfoto.

Privatfoto.

Jim Lyngvilds mand i uhyggelig ulykke

Bilen blev totalsmadret af et træ, der væltede ned over bilen

Jim Lyngvild var onsdag meget, meget tæt på at miste sin mand, Morten Paulsen, i en uhyggelig ulykke.

Morten Paulsen og hans ven, der også hedder Morten, kom kørende syd for Vissenbjerg på Fyn, da et kæmpetræ pludselig væltede ned over bilen og totalsmadrede den.

Jim Lyngvild skriver på Facebook (direkte citat):

"Jeg er meget rystet.

I går da Morten var ude og køre, var en mand hele alene ved - helt hjernedødt - at fælde træer i en skov ud til vejen i Vissenbjerg."

"Et KÆMPE træ vælter den forkerte vej UD på vejen, og vælter DIREKTE ned oven i bilen som Morten og Morten kører i," skriver Jim Lyngvild på sin Facebookside. Han fortsætter:

"Kæmpe-træet rammer først kofangeren der bliver flået af, men hopper så, og smadrer direkte nedover bagsæderne og trykker bilens tag ned - havde der sidder nogle bagved var de blevet kvast. Herefter fortsætter træet med at flå hele traileren af og klippe den over i to dele.

ALT totaltsmadret både bil og trailer, heldigvis skete der ikke umiddelbart noget med Morten og Morten, men de skal til lægen i dag."

"Det var en meget rystende oplevelse, og jeg var et sekund fra at miste min mand.

Jeg bliver nød til at sige det, da livet så hurtigt kan ende - MEN... Morten har IKKE brug for at I skriver til ham... Han skal lige have tid til at fordøje det selv, men jeg har lyst til at finde den sindssyge træfælder, rive hovedet af ham og skide ned i hullet. Hvad fanden har idioten gang i?", skriver Jim Lyngvild på Facebook.

Publiceret 20 February 2020 12:51