FILE PHOTO: Ferrari F8 Spider is unveiled during a presentation of two new Ferrari models at an event at the company's headquarters in Maranello, Italy, September 9, 2019. REUTERS/Flavio lo Scalzo/File Photo

FILE PHOTO: Ferrari F8 Spider is unveiled during a presentation of two new Ferrari models at an event at the company's headquarters in Maranello, Italy, September 9, 2019. REUTERS/Flavio lo Scalzo/File Photo Det drejer sig om biler som Ferrari, Porsche, Bentley, Maserati, Aston Martin, Jaguar, Audi, BMW og Mercedes. Foto: Ritzau/Scanp

Kendt forhandler af super-luksusbiler konkurs - men 50 biler er pist væk: "Det ligner sofistikeret svindel"

Kenneth Falke gik personligt konkurs i slutningen af januar, og hans hustru, Karina Falke, der tidligere har stået som direktør i Falke Biler, gik personligt konkurs i sidste uge.

I efteråret fik bilforhandler Kenneth Falke stor omtale i landets medier i forbindelse med en auktion med en lang række specialbiler, som han havde købt samlet. Nu er Falke Biler gået konkurs, skriver Jv.dk.

På papiret skulle Falke Biler råde over knap 100 luksusbiler, men ved konkursen var luksusbilerne væk.

Bilforhandleren havde leaset mange af de dyre biler som Maserati og Aston Martin hos andre leasingselskaber, men Falke Biler nøjes ikke med at lease bilerne videre fra adressen i Kolding. Over det seneste år har Falke Biler solgt flere af de leasede biler, som altså ikke er Falke Bilers ejendom, forklarer advokat Søren Christensen Volder fra Bech-Bruun, som skifteretten har indsat i konkursboet Falke Biler.

"Det ser ud til, at der er foregået en ret sofistikeret svindel, hvor der er blevet forfalsket dokumenter og registreringsattester i forbindelse med salgene," siger Søren Christensen Volder til Jv.dk.

"Vi må konstatere, at mange af de biler, som leasingselskabet har ejet og leaset ud til Falke Biler, at de er nu væk. En stor del er solgt til Tyskland."

Samtidig gik Kenneth Falke også personligt konkurs i slutningen af januar, og hans hustru, Karina Falke, som tidligere har stået som direktør i Falke Biler, gik personligt konkurs i sidste uge. Skifteretten i Esbjerg har indsat advokat fra Bech-Bruun Søren Christensen Volder som kurator i selskaberne og i sagen med den personlige konkurs af Karina Falke.

"Det var kun nogle skadede biler, der stod på stedet ved konkursen. Alle andre var væk. Vi taler om biler som Ferrari, Porsche, Bentley, Maserati, Aston Martin, Jaguar, Audi, BMW og Mercedes," siger Søren Christensen Volder til Jv.dk.

Publiceret 20 February 2020 10:29