Arkivfoto

Arkivfoto

Vanvidsbilist i livsfarlig biljagt: Vigtigt vidne efterlyses

Bilist søges i sag om vanvidskørsel i Aalborg Øst

Det var tæt på at gå helt galt på vejene i Aalborg Øst onsdag nat den 12. februar klokken 01.10, hvor en af Nordjyllands Politis patruljer var i gang med at jagte en 20-årig vanvidsbilist, som ikke havde tænkt sig at stoppe frivilligt.

I krydset mellem Zeusvej og Egnplanvej måtte en bilist foretage en kraftig opbremsning samt en efterfølgende undvigemanøvre for at undgå et sammenstød med vanvidsbilisten, som pludselig foretog et sving venstre om et helleanlæg.

Bilisten, som politiet eftersatte, blev efterfølgende pågrebet og anholdt af politiet og varetægtsfængslet for den vilde kørsel, og nu vil politiet gerne i kontakt med den bilist, som undveg kollisionen.

"Det er nemlig vigtig for vores efterforsknings-indsats, at vi får dette vidne afhørt, så vi kan en få fuld belysning af hele hændelsesforløbet," siger politikommissær Martin Rolighed.

Vidnet bedes henvende sig hurtigst muligt til Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Den 20-årige vanvidsbilist sidder fortsat varetægtsfængslet i sagen. Han er sigtet for en række færdselsforseelser under selve eftersættelsen samt for at overtræde straffelovens §252, der handler om at volde nærliggende fare for nogens liv eller førlighed, oplyser politiet.

jn

Publiceret 20 February 2020 12:14