Foto: Google Maps.

På tvangsauktion: Nu kan du købe denne ruin af en natklub

Den meget centralt beliggende ejendom er forfalden og skal enten totalrenoveres eller rives ned.

Hvis man har lyst til at købe ejendommen Vejlegade 1 - det gamle El Paso og Zone Nightclub i Nakskov - er det den 18. marts, man skal møde i retten til tvangsauktion, skriver Folketidende.dk.

Men det står skidt til med ejendommen. Philip Borreschmidt, der bestyrer det konkursbo, som ejer bygningen, skriver efter en inspektion:

"Ved besigtigelsen kunne det konstateres, at ejendommen bærer tydelige tegn på fugt i væggene, at det nagelfaste inventar i vidt omfang er ødelagt, at installationerne (vand, varme, sanitet) tillige i vidt omfang er ødelagt, at gulve og tæpper er beskadigede med videre, og at der endvidere er smadret inventar og rod i ejendommen. Umiddelbart bærer ejendommen også præg af, at denne - i de seneste år, hvor denne har henligget tom - har været ulovligt anvendt til ophold af personer. Endvidere er vinduerne i ejendommen enten smadret eller har stået åbnet i længere tid, hvilket tillige har medvirket til ejendommens forfald."

Konklusionen er, at ejendommen enten bør nedrives eller totalrenoveres.

Lolland Kommune ventes at være blandt byderne. Får kommunen held til at købe Vejlegade 1, skal ejendommen efter planen rives ned, skriver Folketidende.dk.

Publiceret 22 February 2020 17:22