Arkivfoto.

Chokerende dødsfald: Elsket musiker og musikmand er tragisk død på sin ferie

Kim Alring er død på en ferie på Filippinerne fredag den 21. februar af et hjerteanfald efter en dykkertur

Kim Alring er død, blot 62 år. Han er kendt vidt og bredt i musikkredse, og han har i mange år drevet butikken Gaya Musik i Holbæk. Herfra solgte han musikinstrumenter og -udstyr.

"Kim er død på en ferie på Filippinerne fredag den 21. februar af et hjerteanfald efter en dykkertur. Familien er i chok og kan ikke tro at det er rigtigt. Praktisk sker der det at Gaya musik lukker for en kort periode til der er gjort status og der er taget beslutning til hvad der videre skal ske," skriver hans hustru Helle Alring på Kim Alrings Facebook-side, hvor en lind strøm af kondolencer, hyldester og kommentarer flyder ind i kommentar-feltet.

Her blot nogle få af dem:

Kim Alring. Privatfoto.

"Hvor er det uretfærdigt og næsten ikke til at bære. Jeg vil i den grad savne vores onsdagshyggeøver. Sender de varmeste tanker til Helle og familie.".

"Det er jeg virkelig ked af at høre. Kim har haft kæmpe betydning for mit liv med musik både som lærer på musiklejr og som ankermand i Gaya. Mine tanker går til alle han efterlader."

"Jeg er i totalt chok over at du ikke er mere, Kim. Du var om nogen indbegrebet af liv,glæde og alle de ting vi alle burde være, hensynsfulde, hjælpsomme og generelt rollemodellen af en humørspreder plus du ovenikøbet var en fantastisk guitarist og musiker. Jeg husker med glæde de timer vi tilbragte sammen både i gymnasiet og med "Strong Medicine" on the road. Du vil altid stå for mig som en inspiration og en god ven, du satte mig igang med at spille musik og det gør jeg stadig.Kan ikke fatte at jeg ikke skal se det livsbekræftende store tandsmil mere og det gør mig virkelig trist til mode at skulle undvære dig i verdenen. Sender en varm tanke til din familie med et tak for at jeg fik lov til at lære dig at kende.Mit liv blev rigere men nu er verdenen blevet både fattigere og kedeligere.R.I.P. gamle glamrocker, savner dig SINDSYGT meget."

Publiceret 23 February 2020 16:38