Foto: Vestegnens Politi

Foto: Vestegnens Politi

Stadig på flugt: Kontakt STRAKS politiet hvis du ser denne mand

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 39-årige Morten Baldur Karrebæk Pust, som er mistænkt for at have været med til et hjemmerøveri i Hvidovre i januar.

"Vi efterlyser fortsat 39-årige Morten Baldur Karrebæk Pust. Har du oplysninger om hans færden, så kontakt os gerne på telefon 4386 1448."

Sådan skriver Københavns Vestegns Politi mandag på twitter.

Politiet efterlyste første gang Morten Baldur Karrebæk Pust den 4. februar men har altså endnu ikke fået kontakt til ham.

De mistænker ham for at have været en af tre gerningsmænd, der den 2. januar mellem klokken 01.30-02 brød ind hos en ung kvinde på Holmelundsvej i Hvidovre for at begå hjemmerøveri.

En årvågen nabo hørte støj og alarmerede politiet, der ankom til lejligheden kort efter. Det fik gerningsmændene til at flygte, men en af de formodede gerningsmænd faldt under flugten, brækkede anklen og blev anholdt af politiet. Også en anden mistænkt gerningsmand blev anholdt kort derfra.

Signalement

Morten Baldur Karrebæk Pust beskrives som: 39 år, mand, dansk af udseende. Han er 193 cm. høj, muskuløs og har kort mørkt hår. Han har et symbol tatoveret under venstre øje og har en større tatovering i grønt og rødt på halsen under hagepartiet.

Kontakt Københavns Vestegns Politi på telefon 43861448 med oplysninger.

jn

Publiceret 24 February 2020 16:51