Ingen af personerne på dette foto har noget med historien at gøre. Arkivfoto: Charlotte De La Fuente/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Ingen af personerne på dette foto har noget med historien at gøre. Arkivfoto: Charlotte De La Fuente/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Drama i Føtex: Kvinde forsøgte at sluge plastikpose

Et gement butikstyveri udviklede sig mandag middag dramatisk i Føtex i Aarhus C., oplyser Østjyllands Politi.

En 45-årig kvinde var blevet tilbageholdt af en butiksvagt, som havde set hende tage forskellige varer i en taske og ind under jakken, og han standsede hende derfor ved udgangen, da hun ikke havde betalt for dem. Kvinden havde flere flasker vin, sodavand, pastasalat og en pølseret på sig, og hun var bestemt ikke særlig samarbejdsvillig.

Hun nægtede at oplyse sit navn og fødselsdato til vagten, der derfor tilkaldte politiet. Da betjentene sigtede hende for butikstyveri og ville visitere hende, tog situationen i drejning.

Kvinden tog pludselig en lille pose frem, som hun forsøgte at sluge. Betjentene fik fravristet kvinden posen, som viste sig at indeholde en mindre mængde skunk.

Hun blev derfor anholdt og ud over butikstyveriet også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, oplyser Østjyllands Politi.

jn

Publiceret 25 February 2020 13:52