Privatfoto.

PAS PÅ aggressive drenge i flok: Lauritz meningsløst og brutalt gennempryglet under glad bytur

Den 19-årige gymnasieelev Lauritz Lindboe Wind måtte indlægges bevidstløs på Rigshospitalets Traumecenter.

Den 19-årige gymnasieelev Lauritz Lindboe Wind tog fredag aften i sidste uge med sine venner i byen i København. Ved en natklub på Gothersgade blev han helt meningsløst og brutalt slået ned og gennembanket, så han måtte indlægges bevidstløs på Rigshospitalets Traumecenter.

Det grimme overfald har fået hans mor, Karina Lindboe Wind, til at skrive et opslag/opråb på Facebook, som lige nu breder sig med lynets hast på Facebook: Det har lige nu mere end 16.0000 delinger og tusindvis af kommentarer.

Karina Lindboe Wind skriver:

"Når en mors frygt bliver til virkelighed

GLAD DRENG /KNÆKKET DRENG

Slået ned bagfra, i bevidstløs tilstand, kylet med hovedet først ud foran kørende biler på Gothersgade. Lander uden at kunne stå imod med hænderne, fordi han jo er bevidstløs, med hovedet direkte i jorden. Kun pga held kørte den nærmeste bil langsomt og undgik at køre hen over Lauritz.

Herefter overfalder den ene gerningsmand den livløse krop. Springer op i luften og jorder sin hæl ned i ansigtet på Lauritz gentagne gange.

Og hvorfor så det? Der er ingen grund overhovedet!!! Det er bare weekend as usual, hvor drengebander driver rundt og tæsker og røver sagesløse glade unge drenge og piger.

Del denne historie (det er med Lauritz' accept). Hvis du eller dit barn har oplevet lignende vold eller røveri, så skriv til mig på Messenger. Jeg går til pressen med vores historier og siden politikerne og Københavns borgmester.

Lauritz røg med læge-ambulance på Rigshospitalets Traumeafdeling. Han var ikke ved bevidsthed igen før efter 7 timer. Han ligger hjemme nu for tredjedag med hjernerystelse, brækket næse og flækket øjenbryn. Han glæder sig over at han lever, at han ikke blev kørt over eller brækkede noget mere alvorligt end næsen," skriver Karina Lindboe Wind på Facebook."

Publiceret 26 February 2020 16:44