Arkivfoto.

Populær og elsket bartender brutalt myrdet: Mand anholdt

Københavns Politi har anholdt en mand, som mistænkes for at stå bag drabet på den 57-årige populære og elskede bartender Roy Parkin på Christiania i lørdags.

'I går eftermiddag anholdt vi en 70-årig herboende udlænding og sigtede ham for drabet på en 57-årig mand på Christiania lørdag den 22. februar. Den sigtede fremstilles i grundlovsforhør i dag kl. 12.15 med begæring om varetægtsfængsling. Anklageren vil begære lukkede døre – derfor har vi pt. ikke yderligere oplysninger,' lyder det fra Københavns Politi på Twitter.

Britiskfødte Ian Roy Parkin var bartender på værthuset Woodstock på Christiania. Klokken 22.48 lørdag aften blev han dræbt med adskillige knivistik ved Løvehuset ikke langt fra sit hjem i Den Blå Karamel på Fristaden. Et drab, som har chokeret hans venner på fristaden, der kun husker ham som en flink fyr.

"Roy fortjente så meget mere end så ond en slutning på sit liv. Vi vil savne dig og din venlighed. Aldrig ballade omkring dig herude i Karamellen," skriver en nabo på Facebook.

Publiceret 27 February 2020 10:29