Bilen, som ifølge politiet kan være gerningsbilen til skuddrabet torsdag aften, blev fundet udbrændt ved Sabro. Foto: Presse.fotos.dk

Bilen, som ifølge politiet kan være gerningsbilen til skuddrabet torsdag aften, blev fundet udbrændt ved Sabro. Foto: Presse.fotos.dk

Mand likvideret i sin bil: Politiet søger vidner

Politiet har allerede talt med flere vidner, men vil meget gerne høre fra flere, i forbindelse med drabet på en 25-årig mand, som torsdag aften klokken 23.59 blev dræbt på en p-plads på Søhøjen i Tilst ved Aarhus.

"Vi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set eller hørt noget før, under eller efter skyderiet på Søhøjen i Tilst ved 23.30-tiden i aftes. Vi vil også meget gerne høre fra vidner, der kan have set en eller flere biler i området mellem Tilst og Sabro, hvor en sort BMW klokken cirka 23.40 blev brændt af," siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

Østjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget konkret om, hvad der ligger til grund for skyderiet, men der er indikationer på, at der kan være tale om et opgør i det kriminelle miljø.

Da politiet torsdag aften ankom til stedet, fandt man en 25-årig mand siddende livløs i en bil af mærket Range Rover på parkeringspladsen. Manden var blevet ramt af flere skud, og betjentene påbegyndte livreddende førstehjælp, men den 25-årige mand blev kort tid efter erklæret død.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at der har været to biler på parkeringspladsen forud for skyderiet. Den ene var den Range Rover, som den dræbte sad i, og den anden kan have været den sorte BMW, der knap et kvarter efter skyderiet blev fundet udbrændt på Hadstenvej 221 i Sabro.

Kontakt Østjyllands Politi på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

jn

Publiceret 28 February 2020 13:05