Arkivfoto.

Arkivfoto.

Mette tragisk og urimeligt død: Hun blev kun 42 år - efterlader sig mand og pigerne Ida og Freja

Mette Ørnfeldt Søberg, Christianfeld, der ligger mellem Haderslev og Kolding, er tragisk død efter at have kæmpet mod kræft i hjernen. Hun efterlader sig manden Morten og deres to piger Ida og Freja.

Det skriver Jv.dk, der bringer et mindeord for Mette Ørnfeldt Søberg fra Christianfeld, der er placeret mellem Haderslev og Kolding.

På vegne af kollegaer og kunder i Mediegruppen hylder Jacob Ejs, partner og direktør, Mette Ørnfeldt Søberg og hendes indsats på arbejdet. Hun var enestående.

Han skriver desuden:

"I begyndelsen havde Mette ikke en kæreste. Så mødte hun Morten. Mettes mave voksede, og verden blev større. Først med Ida og derefter Freja. To skønne piger med smil og strålende øjne. Sammen med Morten blev de kernen i Mettes liv.

Omkring sommeren 2018 fik Mette hovedpine. Den tog til og blev efterhånden mere og mere voldsom. Turen gik til lægen, til sygehuset og specialisterne. En søndag morgen i november 2018 ringede Mettes mor. Dommen lød på kræft i hjernen. Den værste diagnose.

Mandag formiddag den 24. februar 2020 fik vi den triste besked fra Morten. Mette var sovet stille ind. Et kapitel er slut. Et menneske er gået bort. En mor til to skønne piger. En hustru gennem et halvt liv. En datter og en særlig søster. En tæt veninde. En kreativ, effektiv og særlig skattet medarbejder hos Mediegruppen. En enestående kollega gennem 18 år – og en del af Mediegruppens DNA. Et medlem af vores familie. Mette blev kun 42 år. Hun efterlader os med undren, stor sorg og dyb respekt.

Vi ærer Mettes minde," skriver Jacob Ejs i Jv.dk.

Publiceret 28 February 2020 11:30