Marcus viser sine skader efter det umotiverede overfald. Privatfoto.

Indvandrerdrenge i flok gik tilfældigt amok på 17-årige Marcus på togstation: "Jeg kunne have været død"

I alt er nu syv unge anholdt for overfald på ung mand på Albertslund Station

'Jeg blev i går slået ned på Albertslund station. Der var en større gruppering til stede, men der var ca 9 personer ud af denne, som var involveret. Da jeg forsøgte at undslippe, var der en fjerde der spændte ben for mig, så jeg faldt ned på jorden. De forsøgte også flere gange at skubbe mig ned på skinnerne. Det sidste forsøg var da toget er ved at ankomme til perronen.'

Sådan berettede 17-årige Marcus Alexander Aroli i et opslag på Facebook, som er blevet delt tusindvis af gange.

Det brutale overfald skete på Albertlund Station en fredag aften, hvor Marcus var sammen med sin lillesøster. Han lægger ikke skjult på, at det var indvandrerdrenge, som stod bag overfaldet.

'De er syge i hovedet, og kendte dem ikke engang. Det forfærdelige af det hele er at de kun gjorde det fordi der skulle ske noget af ren kedsomhed. JEG KUNNE HAVE VÆRET DØD!', skriver han på Facebook.

Sagen har skabt stor opmærksomhed.

Men nu har Københavns Vestegns Politi her til morgen anholdt to unge på 15 år og to på 16 år for overfaldet på Marcus på Albertslund Station den 14. februar.

Anholdelsen af de fire sker efter målrettet efterforskning siden overfaldet på den unge mand. Efterforskningen har tidligere ført til, at tre andre unge er blevet anholdt og varetægtsfængslet. Med morgenens anholdelser vurderer politiet at alle gerningsmænd i sagen nu er identificeret og pågrebet.

"Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har anholdt alle de unge, som vi mener der stod bag dette umotiverede overfald. Anholdelserne er sket på baggrund af godt efterforskningsarbejde og rigtig godt lokalkendskab," siger politikommissær Andreas Mollerup.

Publiceret 04 March 2020 10:57