Arkivfoto.

Børnelokker-alarm: Drenge lokket med penge og løbehjul. Pige gramset på brysterne

En eller flere fremmede mænd jagter og forsøger at lokke små børn i Nordsjælland. Der har den seneste tid været mindst fire sager - og tirsdag slog en mand til igen - denne gang i Liseleje på den nordsjællandske kyst.

En 11-årig og en 13-årig dreng blev kontaktet af en mand på Solvangsvej i Liseleje. Han spurgte, om de ville have et el-løbehjul. Drengene svarede nej, og manden spurgte dem herefter, om de ville have penge. De to drenge afviste dette og gik fra stedet. Manden beskrives af Nordsjællands Politi på denne måde: Dansk af udseende, 40-50 år, ca. 180 cm, kraftig af bygning, hvid i huden og kronraget/skaldet. Iført mørk bluse. Talte dansk.

To piger i Nordsjælland blev for nylig udsat for en fremmed mand, som henholdsvis gramsede en 14-årig pige på brysterne og forsøgte at lokke en 10-årig pige med slik.

En mor anmeldte på vegne af sin 14-årige datter, at datteren klokken var blevet befølt på brysterne uden på sin jakke, da hun havde befundet sig på pladsen ved rådhuset i Frederiksværk. En patrulje blev sendt til stedet, men manden blev ikke fundet. Manden beskrives på denne måde: Stor af bygning, lugtede af røg.

En anden mor anmeldte på vegne af sin 10-årige datter, at datteren havde stået på Frederiksværksvej imellem Ramløse Skole og Møllen Ramløse, hvor hun var blevet antastet af en fremmed mand, der havde rakt nogle slikkepinde ud mod hende, hvorefter han havde spurgt, om hun ville med ham. Pigen havde hurtigt svaret nej, hvorefter hun havde forladt stedet. Den fremmede mand beskrives sådan: Dansk af udseende, 42-43 år, 186 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, talte dansk. Var iført sort hættetrøje, sorte bukser. Medbragte to slikkepinde.

Publiceret 05 March 2020 10:47